Sjekk ut Emily`s nye flytevest!

Reklame | Gullbarna AS

Sjekk ut denne rosalilla herligheten av en flytevest! Den har hun fått av Gullbarna AS som har et bredt utvalg i svømmevester-og jakker, helt opp til 14 år!

 

Emily har prøvd mye forskjelllig de siste årene, og denne var bar helt fantastisk!

Den er lett og enkel å ta på, med “skrittsele” og borrelås. Hun har størrelse 10 – 12 år, og den var god i størrelsen.

Jakken leveres komplett med en justerbar neoprenkretsrem som sikrer en god passform. (Dette kan evt. fjernes om ikke ønsket)

Emily er ikke akkurat rolig i vannet, og dette er jo en såkalt svømmevest som i utgangspunktet skal være til hjelp for å lære å svømme. Men kan like gjerne være til god støtte og hjelp til barn som Emily!

Det var mye lettere å ha henne i vannet, hun fløt i vannet om armer og bein var i ro og det ga oss som er med henne også en enorm frihet!

Dessuten så ga det jo Emily fri utfoldelse,  noe som hun selvsagt elsker!

De som var med henne i vannet sist med skolen, kom med tilbakemelding om at denne var en av de beste de har prøvd,  og de har sett mange forskjellige bade-og svømmehjelpemidler opp gjennom årene!

Den myke neoprene gir en større følelse av sikkerhet og komfort enn andre tilgjengelige svømmehjelpemidler. Og for eldre barn så har disse svømmejakkene et kult design, bare se på utvalget HER

Nå kan du som Emily`s følger få 10% rabatt i nettbutikken til Gullbarna AS ved å bruke rabattkoden: 10prosent i kassa. Veil pris er kr. 699,-

Om du lurer på noe, ta gjerne kontakt med meg!

God fredag!

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg